Световното турне на Måneskin идва с пълни сили

Щастливата вълна на Måneskin не показва признаци на отминаване и цяла Италия трябва да се гордее с успеха, който този квартет преживява вече две години.

И така, след етапите на „Loud Kids Tour“, което отвежда Виктория, Дамяно, Итън и Томас из Европа на първото им турне с над 30 разпродадени дати, сега идва „RUSH! World Tour“, световното турне, продуцирано и организирано от Vivo Concerti.

Måneskin ще премине през Япония, Кадана и Съединените щати, като след това групата ще се завърне в Южна Америка, този път на най-големите арени и стадиони. Очаква се да станем свидетели и на техния дебют в Австралия, демонстрирайки все по-вече глобалността си.

Отправната точка на Måneskin винаги е Италия

Успехът им не е никак зле за група, която през 2022 г. е свирила в 25 държави  и поставя началото на разпродадено турне в Северна Америка, мираж за повечето италиански артисти.

Заедно с незабравимия разпродаден концерт в Circus Maximus в Рим на 7-ми юли 2022 г. и участието е множество популярни фестивали като Coachella, Rock in Rio и Lollapalooza /в Чикаго, Париж и Швеция/, Måneskin се готвят да затворят веригата с присъствието си на легендарния Primavera Sound в Испания и фестивала Glastonbury във Великобритания.

Всичко, разбира се, след издаването на „RUSH!“, албумът, който излезе на 20 януари и скочи до №1 в 15 страни и до топ 5 в още 20 страни по света.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Måneskin вдигнаха градусите в Торино