Мадона с нова половинка

Мадона не се спира. Кралицата на попа има ново гадже. След края на връзката си с Ахламалик Уилямс, поп звездата, която постигна сензационни успехи с песни като „Like a Virgin“ и “Material Girl”, показа най-новия си приятел. И, да, това е 23-годишният Андрю Дарнел.

Най-новата звездна двойка направи официалния си дебют на корицата на списание „Paper“ и в профила на Мадона в Instagram. Именно там певицата публикува кадър, на който тя целува новия си партньор, наскоро привлечен от агенция IMG. Може би се сещате, че тя стои зад имената на някои от най-известните супермодели на планетата като Кейт Мос, Ашли Греъм и Бела Хадид.

В бъдещите планове на новото гадже до Мадона обаче не стоят само дефилета и фотосесии. Андрю всъщност мечтае да пробие в света на актьорството, където вече е направил първите си стъпки, започвайки с тийнейджърската драма „Betty“, която се излъчваше два сезона по HBO, между 2020 и 2021 г.

Първата среща на Мадона и Андрю Дарнел

След краткия период на „попиване“ на занаят, за Андрю изглежда, че моментът на посещението вече е настъпил. И това се дължи до голяма степен на корицата на списание „Paper“. В този брой Мадона разказва дори за първата им среща: „В Лонг Айлънд видях това момче, което беше толкова мистично. Не се шегувам. Той се пързаляше пред мен и се почувствах сякаш видях Боб Марли на скейтборд. Беше страхотно“, сподели вокалистката на „Frozen“.

Признаваме, че разликата във възрастта им никак не е малка, но явно за Мадона не съществуват граници в любота и живота.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Дъщерята на Мадона дебютира като певица