Дъщерята на Мадона дебютира като певица

Дъщерята на Мадона направи своя дебют като певица. Лурдес пусна видеоклипа към първия си сингъл “Lock & key” в сряда, 24 август. Освен че следва стъпките на майка си, с първата си силно вдъхновена от електрониката песен, 25-годишната Лурдес Леон също отдаде заслуженото на Лейди Гага в парчето си като цитира интервю, дадено от изпълнителката на „Born This Way“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от LOLAHOL (@lourdesleon)

Вдъхновена от „монолога“ на Гага, в който звездата от „House of Gucci“ говори подробно за своята работна естетика и начина си на живот, Лурдес създава и припева на песента. Видеоклипът на “Lock & key” показва как дъщерята на Мадона танцува и пее на гробище, на плаж, както и в няколко квартала на предградията в Ню Йорк.

Въпреки че това е официалният дебют на Лурдес като самостоятелна певица, Lolahol вече е участвала и в песента на MDNA – “Superstar”, издадена през 2012 г.

Официалното влизане на дъщерята на Мадона в света на музиката винаги е изглеждало малко вероятно

Особено като се има предвид, че самата Лурдес в миналото на няколко пъти е коментирала, че няма намерение да бъде конкуренция на майка си – иконата на поп музиката в последните 40 години.

„Честно казано, актьорството наистина ме притеснява и не мога да бъда част от това. Колкото до музиката, мога да пея, но не ми пука. Може би е твърде „близо до дома“ като изживяване“, сподели Лурдес Леон в интервю от миналата година.

Е, днес майка й, самата Мадона, е повече от горда, че голямата й дъщеря е решила да тръгне по нейните стъпки, навлизайки в света на музиката.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Дъщерята на Мадона в секси кампания за бельо с Ашли Греъм