Мадона показа осиновените си дъщери

Мадона показа двете момиченца, които осинови от Малави.

Певицата потвърди с кадър в Instagram новината, че семейството й се е увеличило с още две дечица. “Официално мога да потвърдя, че процесът по осиновяване на двете сестри близначки от Малави приключи. Преизпълнена съм с радост, че сега те са част от нашето семейство”, споделя певицата под снимката. “Признателна съм на всички в Малави, които помогнаха това да стане възможно, и моля медиите да уважат нашето лично пространство по време на този преходен момент”, пише още тя.

На снимката 58-годишната певица държи за ръка двете близначки Естер и Стела, които са облечени с еднакви роклички. Момиченцата са на четири години и са от същото сиропиталище, от което е осиновеният син на Мадона – Дейвид Банда. По този начин изпълнителката става майка на шест деца – на биологичните Лурдес Леон и Роко Ричи, както и на осиновените Дейвид, Мърси и Естер и Стела.

Певицата получи разрешение за осиновяването от Върховния съд на Малави по-рано тази седмица. До една година обаче тя трябва да предостави доклад за домашните условия, който съдът й поиска. Запознати обаче са категорични, че тя едва ли би имала проблем, тъй като е една от най-големите дарителки на бедната африканска държава. Благодарение на нейната финансова помощ тази година ще бъде изградена първата детска хирургия и реанимация.