Мадона обявява „The Celebration Tour“

Поп иконата ще представи музика от цялата си звездна кариера на сцената, от едноименния й дебютен албум от 1983 г. до „Madame X“ от 2019 г. Турнето се състои от 35 дати и ще бележи завръщането й на световната сцена.

„The Celebration Tour“ ще започне във Ванкувър, Канада през юли, а след това предстоят дати в Ню Йорк, Барселона, Париж, Милано и Стокхолм. Турнето на певицата ще приключи в Амстердам на 1 декември.

Мадона обяви The Celebration Tour“ с видео, препратка към нейния филм „Truth or Dare

В клипа участват и множество известни имена като Diplo, Judd Apatow, Jack Black, Lil Wayne, Bob The Drag Queen, Kate Berlant, Larry Owens, Meg Stalter, Eric Andre. И всичко това, за да завършим с предизвикателството на Ейми Шумър към суперзвездата. А именно да направи турне и да изпълни своите четири десетилетни страхотни хитове.

40 години кариера в един концерт

„Развълнувана съм да изпълня възможно най-много песни с надеждата да дам на феновете си шоуто, което чакаха“, сподели Мадона. За да направи очакването по-сладко, певицата ни готви нова песен, наречена „Back That Up To The Beat“, която ще бъде достъпна за всички на 20 януари.

Новият потенциален хит е написан и продуциран от Мадона, Британи Хазард и Фарел Уилямс.

Общата продажба на билети за турнето ще започне в 10 сутринта на 20 януари. А за феновете са подготвени много изненади. Те ще могат да закупят VIP пакети, включително първокласни билети, ексклузивен достъп до обиколка зад кулисите, групова снимка на сцената, прием преди шоуто и много други впечатляващи изненади.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Мадона с нова половинка