Мадокс за Анджелина: Тя е много забавна! Тя е чудо!

Най-големият син на Анджелина Джоли и Брад Пит – Мадокс, за първи път говори за своето семейство.

“Майка ми е забавна и с нея се работи много лесно. Тя е чудо,” споделя Мадокс в първото си официално интервю за списание People.

Оказва се, че 16-годишното момче е участвало активно в направата на най-новия филм, който актрисата продуцира First They Killed My Father. Лентата разказва за геноцида на червените кхмери в Камбоджа. “Опитвах се да помагам с каквото мога”, казва Мадокс, който е роден в Камбоджа и осиновен от Анджелина през 2002 г., а години по-късно и от Брад. Самата актриса пък споделя, че Мадокс постоянно е пътувал до родината си, за да изучи в основи всичко, характерно за камбоджанската култура. “Запозна се и с най-тъмните части от историята на страната. Насърчаваше ме да работя по този филм. Помагаше и със сценария”, споделя Джоли пред People.

Анджелина осиновила Мадокс с подправени документи

По-малкият му брат – Пакс, също е участвал в направата на First They Killed My Father, но в ролята си на фотограф.

Именно децата са основното, върху което актрисата се е фокусирала в последната една година, откакто с Брад се разделиха. “Мисля, че сега вече съм малко по-силна. Всеки има трудни моменти в живота си. Но като майка, аз трябваше да мисля предимно за децата си. Те са във възраст, в която се формират характерите им и затова всичко останало оставих на заден план”, казва още Джоли.

Снимки: Profimedia