Анджелина осиновила Мадокс с подправени документи

Анджелина Джоли преживява нов удар. След раздялата с Брад Пит, сега актрисата е обвинена, че при осиновяватето на първото си дете Мадокс, се е възползвала от фалшиви документи.

Новината става ясна, след като директорът на камбоджанска благотворителна организация проговаря. Моунх Сарат е категоричен, че е дал лъжлива информация в документите за осиновяването, за да бъде улеснен процесът. Не е ясно обаче дали актрисата е знаела за това.

51- годишният мъж обяснява, че е подписал документи, в които е посочен като баща на момчето и е посочил местен адрес в тях, каквито са изискванията. “Според съдебните документи Мадокс още е мой син. Тя така и не оправи нещата”, обяснява днес Сарат. Той разкрива, че двамата с Джоли са развалили отношенията си след това и вече не комуникират. Така и не издава защо.

Анджелина осинови Мадокс през 2003 г., а процедурата е уредена от Лорин Галиндо. След години въпросната служителка обвинена за фалшифициране на имена, рождени дати и месторождения на камбоджански деца, за които е намерила американски домове.

Самата Анджелина неведнъж е споделяла, че е направила щателна проверка дали майката на Мадокс не е жива, защото “никога не би откраднала детето на някоя жена”. Новите обвинения тя още нищо не е коментирала.

Снимки: Profimedia