Звездните двойки, които остаряват заедно

Кевин Бейкън и Кира Седжуик


Кевин Бейкън боготвори съпругата си и никога не я е лъгал
Още една двойка, която от десетилетия успява да остане встрани от лудия свят на холивудските клюки. Кевин и Кира са женени от 1988 година. Актрисата не пести суперлативи за съпруга си. “Той е всичко, което съм искала някога от живота. Толкова е почтен, верен и етичен спрямо мен! Кевин има висок морал и никога не ме е лъгал или мамил, което аз намирам за секси! Двамата актьори имат пораснали син и дъщеря. “Откакто децата се преместиха да живеят самостоятелно, мога да си ходя гола из къщата, а мъжът ми казва, че винаги съм секси. 
Бейкън допълва: “Битките трябва да са честни, а сексът – бурен.”


Иман и Дейвид Боуи


Певецът се влюбва лудо в Иман от пръв поглед

Те са съпрузи от 23 години. Боуи не крие, че поразителната красота на родената в Сомалия Иман го кара да се влюби в нея от мига, в който я вижда, макар че тя не е толкова ентусиазирана в началото. “Не бях готова да започна връзка с някой като него,” казва бившият модел. “Но в крайна сметка аз се влюбих в Дейвид Джоунс, не в Дейвид Боуи. Дейвид Боуи е просто персона, певец и изпълнител.”

Днес, Иман е загърбила моделството, а Дейвид – лудите рок купони. “Той е виждал всичко възможно. Днес е по-голям домошар дори от мен самата, аз поне излизам отвреме навреме”, казва Иман, която се е отдала на благотворителност. И двамата с Дейвид имат по едно дете от предишна връзка, а заедно имат 14-годишна дъщеря на име Александрия Захра Джоунс.
Уил Смит и Джейда


Джейда Пинкет Смит твърди, че тайната на щастливия й брак е свободата

Двамата актьори са заедно от 17 години и имат две деца, а изявлението на Джейда, че са “в отворена връзка” и до днес предизвиква различни коментари.

“Казала съм на Уил: Можеш да правиш каквото поискаш, стига да можеш след това да се погледнеш в огледалото и да си окей. Защото Уил е господар на самия себе си. Аз съм неговия партньор, но той сам решава с кого иска да бъде, не мога да го правя вместо него.” В интервю с Хауърд Стърн тя дори заявява, че със съпруга й си споделят един на друг за увлеченията си. “Няма как, щом си в този бизнес, така или иначе от някъде човек ще научи!” Заради тези откровения, Джейда и Уил са смятани за един вид екстравагантна двойка и таблоидите почти всяка година “ги развеждат”.
“Уил е моят най-добър приятел”, добавя 43-годишната актриса. “Бил е до мен в някои от най-трудните моменти от живота ми и това е нещо, което никой не може да ни отнеме.”

Харесва ли ви тази статия? За още, последвайте MissBloom.bg във Фейсбук!


Снимки: Profimedia

11 удивителни факта за любовта
Малките неща, които правят връзката ви по-силна
12 важни факти за изневярата