Лукас Браво коментира образа си в „Emily in Paris“

„Emily in Paris“ се завръща и всички ние нямаме търпение да разберем какво ще се случи в новите епизоди на сериала, излъчван по Netflix. Все пак си спомняме добре какво се случи с героинята на Лили Колинс в края на сезон 2, когато Емили се озова на поредния кръстопът в живота си.

 

И така, какво ще се случи в трети сезон на „Emily in Paris“? Ще доведе ли химията между маркетинг експерта и главния готвач най-накрая до истинска любовна история? Надяваме се на това… Не мислим, че заслужаваме нов сезон с толкова много очаквания, а и не бихме го понесли. Точно като Лукас Браво, който по време на скорошно интервю за W Magazine сподели, че е много раздразнен от собствения си герой в сезон 2.

„Бях разочарован от отношението, което Габриел имаше във втори сезон“, призна 34-годишният актьор. По време на въпросното интервю, Лукас Браво сподели също, че образът му в новия сезон му е любим. Дали това не предвещава възраждането на героя му, който досега изглеждаше твърде нерешителен, особено по отношение на любовния триъгълник, в който участва заедно с Камил и Емили.

Лукас Браво и Габриел са тотална противоположност

„Габриел трябваше да порасне. Той прави лоши избори и технически изневерява на приятелката си. Не можеш да се държиш като жертва през цялото време, ако не играеш по правилата. Исках той да поеме отговорността за бъркотията си и да направи нещо с тях“, обясни Браво, разкривайки как в новите епизоди младият готвач ще бъде много по-зрял и отговорен, отколкото в миналото.

„Аз съм много различен от Габриел“, признава актьорът, който е в актьорския състав на „Emily in Paris“ от сезон 1. „Дадох му състрадание, нежност и уязвимост“, заключи Лукас Браво, а думите му вещаят добро завръщане на Габриел, който всички ние обожаваме.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Сезон 3 на “Emily in Paris” със световна премиера в Париж