Лиса Мари Пресли най-сетне финализира четвъртия си развод

Пет години след раздялата си с Майкъл Локууд разводът на Лиса Мари Пресли е официално финализиран.

Въпреки това обаче бившата двойка ще продължи да води дългата си битка за попечителство на децата им заради скандалните обстоятелства на раздялата.

През 2016 година Лиса подаде документи за развод, след като е открила неприлични снимки и видеоклипове на дъщерите си на компютъра на баща им. Тя веднага е сигнализирала съответните служби и е подала молба за развод.

Изпълнителката и актриса подкрепила шокиращите си твърдения с куп материали, които са приложени към съдебните документи по развода. “Бях потресена и направо ми прилоша”, написала в бракоразводните документи дъщерята на Елвис.

Малко след началото на развода обаче децата й попадат под грижите на Министерството на децата и семейството в Калифорния, защото и Лиса е лишена временно от попечителство над тях заради историята й с алкохолизма и пристрастяването към наркотиците и болкоуспокояващите.

В момента двете близначки, Харпър и Финли, са под физическото попечителство на Пресли, а баща им може да ги посещава единствено в присъствието на майка им.

Животът на Лиса Мари Пресли е опетнен с много трагедии – след смъртта на баща си тя многократно търси любовта, но за съжаление, винаги неуспешно. Има четири брака зад гърба си – с музиканта Дани Киоу, както и с актьора Никълъс Кейдж и за Краля на Попа Майкъл Джексън.

От Дани има две деца – 31-годишната актриса Райли Киоу и Бенджамин Киоу, който трагично почина миналата година едва на 27 години.

Лиса Мари Пресли пропиля наследството на Елвис