Линдзи Лоън издава кавър на „Jingle Bell Rock“

Подгответе вашите видеокамери и хореографията на Ейми Полер, защото Линдзи Лоън най-накрая пусна официален кавър на „Jingle Bell Rock“. И то цели 18 години след като популяризира празничната мелодия в „Mean Girls“.

Американската актриса пусна новото си изпълнение, което можете да чуете по-долу, в полунощ в петък, като част от саундтрака за нейния нов Netflix филм „Falling for Christmas“. Коледният проект трябва да дебютира следващата седмица в услугата за стрийминг.

Линдзи помогна за представянето на коледната класика от 1957 г. на по-младата публика в тийнейджърската комедия от 2004 г. по време на сцена, в която Кейди Херон изпълнява хита заедно с младите кралици Реджина Джордж, Гретхен Винерс и Карън Смит.

По време на изпълнението Полер, която играеше майката на Джордж, имитираше танцовите движения от публиката, докато снимаше представлението.

Последната версия на „Jingle Bell Rock“ се появи в трейлъра на „Falling for Christmas

Предварителният поглед към филма ни пренася директно в историята за разглезена хотелска наследница /Линдзи Лоън/, която, след като получава амнезия след ски инцидент, се опитва да се възстанови под грижите на собственик на хижа и дъщеря му.

„Falling for Christmas“ е първото от триото заглавия в сделката на Netflix за няколко филма с участието на 36-годишната актриса. В момента знаем, че към него се включват още „Irish Wish“, която се развива изцяло в Европа.

Можем да гледаме „Falling for Christmas“ в Netflix от 10 ноември. А кавъра на „Jingle Bell Rock“ можем да слушаме отново и отново малко по-горе.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Линдзи Лоън сподели снимки от „Falling For Christmas“

Hero Slider