Лили Райнхарт и Кол Спраус са се разделили

Двойката от Riverdale, чиято химия от екрана се пренесе и в реалния живот, са се разделили.

По време на последния ден от Comic-con Лили Райнхарт и Кол Спраус пазиха дистанция един от друг и отношенията им изглеждаха сравнително неутрални. Това не учуди феновете, защото двойката рядко е изразявала силни чувства на подобни събития. Но между интервютата двамата бяха забелязани да се карат, след което Кол споделил на приятел, че двамата наистина са скъсали този път.

Източник на Us Weekly разказва, че в последните месеци двамата често се карали и дори в началото на лятото са се разделяли отново. Сега изглежда чашата е преляла и двамата са решили да прекратят отношенията си изцяло.

Нито един от актьорите все още не е потвърдил лично, но и никой не очаква да го направят. Всъщност, двамата все още официално не са обявили, че са заедно, въпреки че излизаха от повече от две години.

В началото на връзката им феновете търсеха тайните знаци, че са двойка дълго преди някой от тях да изрази чувствата си към другия публично. Но когато двамата започнаха да се появяват на червените килими заедно и да си публикуват снимки с интимни послания, тайната все пак се разкри.

Лили Райнхарт още тогава коментира, че не се чувства комфортно да споделя за личния си живот с медиите. “Няма да ви разкажа моята любовна история. Не смятам, че сега е правилният момент, а може и никога да не бъде”, разказа тя в интервю.

Лили Райнхарт разказва какво е да се работи с Джей Ло

През последните месеци тя снима филма “Hustlers”, който призна, че е заемал голям част от графика й и трудно е успявала да го съчетае с редовната си работа като една от главните героини в Riverdale. Може би точно липсата на време е била главната причина зад раздялата й с Кол.

Ирина Шейк и Адриана Лима са опасна комбинация