Лили Райнхарт разказва какво е да се работи с Джей Ло

На събитието Лили Райнхарт разказа повече за новата си роля във филма с Джей Ло, Hustlers, и колко трудно е било да го съчетава със снимането на Riverdale.

Comic-con 2019 отново събра фенове, звезди и журналисти на едно място, за да обсъдят любимите телевизионни предавания и филми, вдъхновени от комиксите. Тази година за трети път Лили Райнхарт присъстваше, заедно с другите си колеги от сериала Riverdale, но този път тя несъмнено беше центърът на вниманието.

Въпреки че вече повечето от актьорите в предаването участват в странични проекти, този на Лили е може би най-вълнуващият за публиката. Новият й филм я превръща в млада стриптизьорка, която се учи от насоките на не кой да е, ами героинята на Джей Ло.

Лили разказва, че с Дженифър е много забавно да се снима, защото тя не взема себе си твърде насериозно, независимо колко успешна и знаменита кариера е изградила вече. “Смятам, че можеш да научиш нещо от всеки, с когото работиш, а Дженифър Лопес е била в този бизнес много дълго време. Удивително е колко много познания има тя за индустрията и как въпреки това е толкова земна и естествена”, сподели Райнхарт в интервюто на събитието.

Призна, че е било трудно да съчетава ангажиментите си с края на сезона на сериала и започването на снимките за филма, особено защото те обхващат съвсем различни светове, но въпреки това не съжалява за избора си.

Карди Би и Дженифър Лопес снимат филм заедно

На събитието тя носеше розова разкроена рокля с дълъг ръкав, но истински впечатляващите елементи от тоалета й бяха червените й токчета и екстравагантната чантичка.

Разгледайте кадри на нейния тоалет, както и на някои от другите най-впечатляващи визии на събитието в галерията.

Снимки: Profimedia

Лени Кравиц: Обичам Джейсън, той ми е като брат

Анджелина Джоли обяви, че става част от вселената на “Марвел”

Fashion Gallery