Лили Олдридж роди момченце

Поздравления на Лили Олдридж и Кейлъб Фолоуил!

33-годишният ангел на Victoria’s Secret отново стана майка, този път на момченце. Заедно със съпругът й – музикантът Кейлъб Фолоуил, с когото са женени от 8 години, вече имат едно момиченце, Дикси Пърл Фолоуил.

Лили Олдридж: “Имам стрии и целулит, но вече не се съдя толкова строго”

В края на август миналата година, Лили Олдридж обяви, че е бременна като качи снимка по бански, на която си личи наедрялото й коремче. Преди да сподели новината, Лили много умело прикриваше първите признаци на бременността. След това обаче, моделът спокойно споделяше снимки в профила си в социалните мрежи с бързо растящото й коремче. И само преди часове, Лили Олдридж качи кадър на краченцата на новородения й син.

Уинстън Рой Фолуел. Ти благослови животите ни на 29 януари 2019“, написа моделът към снимката. Не е известно на кого е кръстен синът на Лили и Кейлъб, чиито родители се казват респективно Лаура и Алън, и Иван и Бети-Ан. Малко след като качи снимката на Уинстън, Лили я изтри, но нейните фенове продължиха да я споделят и да се радват за щастливата новина.

Домашните бюти трикове на Кейт Мос и Лили Олдридж

Нито първата, нито втората бременност на модела я спря да работи активно и да се появява на модния подиум. Дори в 5-ия месец със сина си, Лили дефилира на Седмицата на модата в Ню Йорк и остави всички без дъх, заради увереността и лекотата с която го направи. Определено й се възхищаваме на професионализма и желанието да се развива в толкова деликатен за всяка жена период.

Правилата на моделът Лили Олдридж за интериорен дизайн

Fashion Gallery