Лили Колинс идва в България

Дъщерята на Фил Колинс – Лили, е поредната холивудска знаменитост, която идва в страната ни за снимки.

Тя идва, благодарение на Дарина Павлова, която ще е продуцент на нова лента за цар Борис III. Павлова споделя, че Колинс ще влезе в ролята на Лиляна Паница, а снимките на продукцията ще трябва да започнат през 2019 година. Историята в лентата ще се развива около спасяването на българските евреи.

В гардероба на… Лили Колинс

Лили Колинс в момента е едно от най-обещаващите имена в киното. Тя се занимава с това още от невръстна възраст, когато участва в британската версия на сериала Growing Pains, а в САЩ се изявява на сцената, където участва в музикални постановки на Младежката академия за драматични изкуства. Бързао набира скорост и става известна с ленти като “Реликвите на смъртните: Град от кости”, “С любов, Роузи”, “The Blind Side“, “Огледалце, огледалце” и много други. За ролята й в лентата “Правилата не важат” пък е номинирана за награда “Златен глобус”.

Лили Колинс призна, че e имала анорексия

Тя е дъщеря на легендата Фил Колинс, с когото признава, че имат доста сложни отношения. Родителите й се разделят, когато е едва на 5. Тя и майка й се местят в Щатите, докато баща й заживява в Швейцария с новата си жена. Двамата губят връзка. Лили признава, че дължи голяма част от раозчарованията си в любовта и хранителните си разстройства именно на отсъствието на бащиния авторитет в живота й.