Лиъм Хемсуърт за брака с Майли, слуховете за него и здравето му

Актьорът разкри, че една от причините да се раздели с Майли е било вниманието, което постоянно получавали.

За интервюто си за списание Men’s Health Лиъм Хемсуърт най-сетне говори за брака си с Майли Сайръс и как събитията през последната година са променили живота му.

Актьорът призна, че той така и не е успял да свикне с ежедневието, в което постоянно е бил под микроскоп и това е направило брака му с Майли още по-труден.

“Повечето от нещата, които говорят за мен, са напълно неверни от моя гледна точка. И да, има моменти, в които искам да отговоря на слуховете, но повечето пъти не си заслужава, защото така само ще привлека вниманието към темата, а в такива моменти е по-добре да оставиш нещата сами да се успокоят”, сподели Лиъм.

“Напоследък се опитвам да не се впечатлявам толкова от тези неща”, продължава той и допълва, че през последните шест месеца той се е фокусирал върху това да оценя малките неща и обръща повече внимание на здравословния начин на живот.

Тренировките са му помогнали да пренасочи енергията си, а допълнителната грижа за здравето му е била още по-нужна, след като миналата година през февруари е претърпял операция, която силно го е уплашила и го принудила да предприеме промени.

Операцията била заради камък в бъбреците, който се образувал заради четирите години, в които е спазвал строга веган диета. През това време той прекалявал със зеленчуците, като започвал деня си с шейк с пет шепи спанак с бадемово масло, бадемово мляко и протеин на прах. Екстремната му диета предизвикала натрупване на оксалат, който причинил образуването на камъка.

Веган диетата е била изцяло идея на Майли Сайръс, която преди няколко години реши напълно да промени навиците си и диетата си. Но Лиъм държи да уточни, че се е включил към този режим и за да се подготви за ролята си в “Игри на глада”, а през първите две години се чувствал отлично.

Лиъм Хемсуърт с втора приятелка след Майли