Лейди Гага разказва за роклята от месо и още от емблематичните си визии

Певицата и актриса се включи в поредицата видеа на Vogue и сподели историята на 19 от тоалетите си.

Този месец Лейди Гага стана първата звезда, която да краси корицата на италианското и британското издание на модната библия едновременно. За повода тя обръща поглед назад към неповторимия си гардероб през годините – от най-скорошните й визии до най-емблематичните, носени в началото на кариерата й.

Гага споделя, че в зората на кариерата си, още преди да е станала разпознаваемо лице в музиката, тя е смятала себе си за артист и това ясно си проличава в тоалетите й. “Носих една до три визии в рамките на пет години, защото само това можех да си позволя, исках всички да ме разпознават”, сподели Гага за първия си тоалет в списъка.

По-нататък във видеото любовта й към модата става по-явна и дръзко изразена. Припомня си за иконични моменти като роклята от месо, визията, останала позната като “Яйцето”, и тоалетът, с който се появи на наградите AMA през 2013 година – като “италианска богиня”, вдъхновена от кампанията й за Versace, носеща се върху бял кон, изработен от чанти на Chanel.

“Хората често казват, че се криех с модата, но аз никога не съм се криела. Аз крещях”, споделя за тоалетите си Лейди Гага като заключение на видеото.

Вижте го тук: