Лейди Гага: “Когато бях малка, не мислех, че съм красива”

Гага осъзнава, че светът няма нужда от още една бюти марка, но е чувствала, че трябва да го направи, заради самата себе си.

Певицата иска да създаде продукти, които карат жените да се чувстват красиви, независимо от стереотипите, насочени към тях. Самата тя е изпитвала трудности, за да приеме начина, по който изглежда и да се научи да обича себе си, въпреки това, което другите говорят за нея.

Стефани, каквото е истинското име на звездата, разказва, че когато е била малка не е харесвала външния си вид и често е била критикувана заради това. Но когато гледала как майка й се гримира, виждала как нейният силен характер си проличавал визуално и това я вдъхновило.

Постепенно и тя започнала да се интересува от грима и да експериментира с него, което в един момент родило идеята за Лейди Гага, която според нея е нейният “скрит вътрешен супергерой”. Затова тя призовава и другите жени по света да открият истинското си аз чрез грима.

“Това не е просто макияж. Това е битка за живота. Надявам се тези продукти да ви вдъхновят, колкото гримът вдъхнови мен, когато се влюбих в него. Обичам ви. Искаме и вие да обичате себе си”, написа в публикация в инстаграм звездата.

Със серията постове, които Лейди Гага качи, разбираме малко повече за творческия процес покрай създаването на марката. Певицата казва, че е вложила много труд, безсънни нощи и безкрайни срещи с екипа, за да създаде крайният резултат, с който се гордее днес.

Продуктите й скоро ще са достъпни за покупки в Amazon, както и на сайта на марката.

Лейди Гага създаде своя линия за грим и козметика

Брадли Купър и Лейди Гага отново ще бъдат двойка