Лейди Гага изпълни „Hold My Hand“ на сцената на тазгодишните Оскари

Това е първият път, когато Лейди Гага пее на живо на сцената на Оскарите, след романтичната интерпретация на „Shallow“ с колегата си от „Роди се звезда“ през 2019 г. Затова сега певицата избра да остане напълно естествена, с ежедневни дрехи… И определено изненада всички с избора си.

Суперзвездата, номинирана в категорията най-добра песен, бе обявила преди церемонията, че няма да може да пее на сцената на тазгодишните Оскари, защото е заета със снимките на продължението на „Жокера“.

Но в живота можеш да промениш решението си и независимо дали е просто рекламен трик или наистина позакъсняло решение, факт е, че звездата си спечели овациите на публиката за изпълнението си, както и за дързостта да се появи на най-бляскавата сцена в Холивуд без грим.

Всъщност малко преди това Гага се появи на „червения килим“ в дълга черна рокля с прозрачен корсаж и ултра смел грим. Това определено е кралицата на красотата, която толкова добре познаваме.

Лейди Гага със сърдечно и много трогателно изпълнение на сцената на Оскари 2023

Музикален спектакъл, които говори сам по себе си за това как да поискаме помощ, когато най-много имаме нужда от нея, във версия без излишна помпозност, както се вижда в следващото видео, едно от най-разпространените в Twitter.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Най-добрите и най-лошите моменти от Оскари 2023