Леонардо ди Каприо и Ирина Шейк в обща компания на Коачела

От няколко часа в Щатите клюките започнаха да се разпространяват мигновено. Каква е причината за това?… Няколко снимки от Коачела с двама напълно неочаквани главни герои, и двамата – според слуховете – към момента необвързани.

Става въпрос за Леонардо ди Каприо и Ирина Шейк, които бяха заснети заедно, отблизо, на парти в пустинята, веднага след закриването на втория ден от фестивала.

В нощта между събота и неделя всъщност се проведе партито „Neon Carnival“ на Levi’s and Tequila Don Julio, организирано от Desert International Horse Park в Thermal, само на няколко крачки от Empire Polo Club, където артистите представят своите хитове.

Въпреки тълпите и слабата светлина, папараците успяха да уловят момент на комуникация между Ирина Шейк и Леонардо ди Каприо, които танцуваха един до друг.

Двамата видимо се наслаждаваха на компанията си, смеейки се и забавлявайки се. Той с тъмна шапка, а тя с рокля на цветя.

Моделът, както научаваме от социалните мрежи, е била в Калифорния за фотосесия, а звездата от „Титаник“ е редовен гост на Коачела и тази година също не пропуска да удостои фестивала с присъствието си.

Леонардо ди Капио и Ирина Шейк често попадат в обектива на клюките последните месеци

Актьорът прекрати дългата си връзка с Камила Мороне миналото лято и изглежда, че за известно време дори се виждаше с Джиджи Хадид.

Ирина пък, от своя страна, изглеждаше много близо до възстановяване на връзката си с Брадли Купът, с когото също бяха на почивка заедно с дъщеря им Леа.

Съобщения от пряко замесените все още липсват. Едно е сигурно обаче, а именно, че прожекторите ще останат насочени към тях още дълго.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Леонардо ди Каприо и Симона Табаско заедно на парти