Леонардо ди Каприо и Симона Табаско заедно на парти

Откакто Камила Мороне и Леонардо ди Каприо приключиха връзката си, която продължи 4 години, актьорът, който стана известен в цял свят, благодарение на ролята си на Джак в „Титаник“, изглежда досто за кратко отстъпи място на различни запознанства.

Най-коментираният потенциален флирт на Ди Каприо със сигурност е този между него и Джиджи Хадид, чиито отношения обаче не изглежда да са довели до нещо сериозно поради твърде многото ангажименти на двамата. Моделът все пак дели живота си между кариерата и ролята си на майка, докато актьорът винаги е много зает с премиери, нови филми и различни социални ангажименти.

Съвсем скоро Лео присъства на ексклузивно парти за представянето на новия електрически SUV на Polestar, проведено в The Shed в Ню Йорк. Парти, на което присъстваха много други звезди, като започнем от Симона Табаско, Лучия от втори сезон на „Белият лотос“.

„Лео остана известно време в разговор с гостите на партито, наслаждавайки се на музиката и питиетата“, споделя вътрешен човек пред „Page Six“, преди да доразкаже, че носителят на „Оскар“ е изглеждал особено спокоен по време на цялата вечер благодарение на оскъдното присъствие на папараци.

Леонардо ди Каприо и Симона Табаско са разговаряли повече от веднъж по време на въпросното парти

И изглежда, че въображението на феновете веднага се е развихрило.

Все пак Ди Каприо се слави с множеството си известни приятелки, като започнем от Джулиет Луис и Кейт Мос, а след това преминем през Деми Мур, Жизел Бюндхен, Парис Хилтън, Бар Рафаели, Блейк Лайвли, Риана, Камила Мороун и разбира се Джиджи Хадид, с която актьорът също бе забелязан на Оскари 2023.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Новият филм на Леонардо ди Каприо ще бъде факт през Октомври