Леонардо ди Каприо и Джейми Фокс на почивка в Капри

Леонардо ди Каприо и Джейми Фокс споделиха преживяване на големия екран през 2012 г. с филма „Джанго без окови“, режисиран от Куентин Тарантино. А сега пристигнаха на остров Капри на бордна на много луксозна яхта.

Ди Каприо и Фокс посетиха известната таверна „Anema e Core“, придружени от италианския предприемач Томазо Бути и компания от няколко приятели.

Американският актьор и певец Джейми Фокс подари на присъстващите фрийстайл изпълнение на песента „Gold Digger“, която изпълнява заедно с Кание Уест.

В профила на клуба можем да открием и видео от този любопитен момент. Очевидно погледите са насочени и към Леонардо ди Каприо, седнал на масата с шапка, суитшърт и маска, наслаждаващ се на шоуто отблизо.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Taverna Anema e Core Capri (@tavernaanemaecore)

По време на престоя си в Капри изглежда, че актьорът е посетил и приятелката си Миа Д‘Алесио в друго популярно заведение – ресторант Aurora.

Ще направят ли обиколка на крайбрежието на Амалфи в следващите дни Леонардо ди Каприо и Джейми Фокс?

Изглежда, че да. И това не е всичко. Леонардо ди Каприо ще се завърне по кината през септември с новия филм на Мартин Скорсезе – „Killers of the Flower Moon“.

Предстоящата западна криминална драма ще получи глобалната си премиера на филмовия фестивал в Кан през май 2023 г. Това ще бъде и първият оригинален филм на Apple TV +, който ще получи пълно разпространение в кината.

Това, което знаем до тук за „Killers of the Flower Moon“ е, че сюжетът следва поредица от мистериозни убийства на богати индианци от Осейдж, след като петролът е открит на тяхната земя. Именно това разследване от 20-те години на миналия век довежда до раждането на ФБР.

Освен, че това е шестото сътрудничество между Скорсезе и Ди Каприо, това ще бъде и десетото сътрудничество между прочутия режисьор и Де Ниро. Де Ниро и Ди Каприо също работят заедно за трети път.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Принц Хари и Леонардо ди Каприо се обединяват в помощ на Африка