Дрю Баримор смята, че Леонардо ди Каприо е лошото момче на Холивуд

Длъжни сме да ви припомним, че посрещането на Нова година от Лео ди Каприо се превърна в истинска тенденция в TikTok и то за отрицателно време. Актьорът отпразнува настъпването на 2023 г. в ресторант Gekko, както обикновено, заобиколен от група момичета.

И както добре знаем, Ди Каприо редовно посещава най-готините клубове по света, а през лятото Ибиса е неговото любимо местенце. Е, не можем да отречем тази страст към партитата, която Дрю Баримор също е забелязала и коментира в последния епизод на шоуто си.

Сам Смит бе гост на звездното предаване на актрисата и дори сподели, че Леонардо ди Каприо е бил първата му любов.  Засега не намираме нищо странно в това. Все пак толкова много хора бяха влюбени в красивия Ромео.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от The Drew Barrymore Show (@thedrewbarrymoreshow)

Коментирайки увлечението на певеца по Лео, Дрю Баримор се пошегува с отношението на „Вълкът от Холивуд“, който обича да живее живот на „лошо момче“, изпълнен с купони и флирт.

„Уважавам факта, че той все още ходи по клубовете, знаете, той също купонясва на яхти“, коментира Дрю.

Леонардо ди Каприо отново е необвързан

Не се изненадваме, че животът му включва куп партита, много приятели и забавления. Подход на актьора, който е противоположен на рутината на Баримор, която след като сподели, че не е имала интимна връзка от 2016 г., наскоро призна, че отново се е отворила към света за запознанства. Но не и в дискотеката.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Джиджи Хадид е „омагьосана“ от Леонардо ди Каприо