Джиджи Хадид е „омагьосана“ от Леонардо ди Каприо

Джиджи Хадид и Леонардо ди Каприо изглежда поддържат перфектна връзка. Слуховете за възможна любовна история между двете звезди обикаля таблоидите по света. И има защо, американският модел и актьорът не се разделят от седмици.

Двойката бе видяна за първи път в Ню Йорк по време на Седмицата на модата, на която сестрата на Бела Хадид дефилира за няколко модни бранда. След това бяха забелязани в Милано и в Париж. А сега се връщаме в Съединените щати, където Джиджи Хадид и Леонардо ди Каприо бяха заснети да напускат нов ресторант след романтична вечеря.

Леонардо ди Каприо е „джентълмен“

Близък приятел на Джиджи Хадид сподели пред People в понеделник, 21 ноември, че топмоделът е „омагьосан“ от акрьора. „Джиджи продължава да излиза с Лео в Ню Йорк. Той много добре разбира, че тя е майка и спазва график, в който да я вижда. Много мило от негова страна“, коментира въпросният източник.

Същият добавя още, че Леонардо ди Каприо е „джентълмен“ и е „доста романтичен“. „Джиджи споделя малко подробности, но наистина й харесва да се вижда с Лео“, каза вътрешният човек, допълвайки, че двойката предпочита да запази любовта си „лична“.

Джиджи Хадид е майка на 2-годишно момиченце на име Кай, родено от романса й с бившия член на One Direction – Зейн Малик. Припомняме ви, че влюбените гълъбчета се разделиха през октомври 2021 г., след пет години любов. А Лео ди Каприо се раздели с Камила Мороне в началото на лятото, четири години след като се запознаха.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Джиджи Хадид пуска нова линия дрехи