Последен червен килим за Кристина Апългейт

Кристина Апългейт разчита на солидна подкрепа в лицето на дъщеря си, за да присъства на SAG Awards в неделя. Церемонията по награждаването в областта на американското кино и телевизия се проведе на 26 февруари в Лос Анджелис.

Двете дами демонстрираха визии в черно, а страдащата от множествена склероза актриса изпрати съобщение за болестта си, носейки бастун, върху който бяха изписани инициалите „FU MS“.

„Това вероятно е последната ми церемония“, коментира Кристина Апългейт

Звездна вечер, която бе от особено значение за актрисата: „Това вероятно е последната ми церемония по награждаване като актриса, така че е голяма работа за мен“, сподели тя.

51-годишната Кристина Апългейт обясни, че вероятно ще трябва да сложи край на кариерата си: „Не мога да си представя да ставам в 5 сутринта и да прекарвам 12-14 часа на снимачната площадка. В момента нямам сили в себе си.“

Припомняме ви, че американската актриса сама сподели обявената диагноза на заболяването й през 2021 г. в профила й в Twitter. През 2008 г. Апългейт се пребори и с рак на гърдата.

Сега звездата разчита на подкрепата на единствената си дъщеря, родена от любовта й със съпруга й Мартин Ленобъл.

Двете дами присъстваха и ръка за ръка на събитието на емблематичната Алея на славата през ноември, след като Кристина Апългейт получи своя звезда на холивудския булевард.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Актрисата Кристина Апългейт разкри, че страда от множествена склероза