Кристиано Роналдо показа близнаците

Кристиано Роналдо потвърди, че е станал баща на близнаци и дори ги представи пред света.

Футболната звезда документира първата си среща с новото попълнение на фамилията и сподели кадъра в социалната мрежа Instagram. Двете деца са облечени в синьо и розово. “Толкова щастлив да мога да държа двете нови любови на живота ми”, пише звездата под снимката.

Вижте снимки на бременната половинка на Роналдо!

Близки до футболиста споделят, че момиченцето и момченцето носят имената Ева и Матео. Те са се появили на бял свят на 8 юни, благодарение на сурогатна майка. Жената, която износи бебетата проговори за щастливото събитие през март. Тя разкри доста интересни подробности, които може да видите тук!

Това е вторият път, в който Кристиано се сдобива с дете по този начин. През 2010 година той стана баща на Кристиано-младши. Медиите коментират, че поведението на звездата вече изглежда доста странно. При раждането на първия му син футболистът имаше сериозна връзка с модела Ирина Шейк и всички очакваха, че двамата ще създадат заедно потомство. Уви, това не се случи! Вместо това Кристиано предпочете чужда жена да изроди детето му. Сега случаят е идентичен. Футболистът отново има сериозна приятелка – 22-годишният модел Джорджина Родригес, и той отново се сдоби с деца чрез сурогатна майка.

Слуховете обаче сочат, че Роналдо и Джорджина ще имат и общо дете. Наскоро двамата се снимаха заедно, като той бе поставил ръце на леко изпъкналия й корем. По-късно двойката се появи на плажа, а моделът бе вече с доста наедряла талия, което сочи, че май бебе наистина има.

Харесваме Кристиано Роналдо без дрехи и без фотошоп

Кристиано толкова бил щастлив в ролята си на баща, че дори е решил да изостави голямата си любов – футбола, и да се отдаде на семейството си. От Португалската футболна федерация дадоха официално изявление, в което потвърдиха този факт.