Кристиано Роналдо е в очакване на близнаци

Кристиано Роналдо ще става баща за втори път. Запознати разкриват пък, че той е поредната звезда, която ще си има близнаци.

След Бионсе и Амал Клуни, се оказва, че и приятлката на футболиста – моделът Джорджина Родригес, е бременна с две дечица. Футболистът и приятелката му все още не са обявили новината официално, но споделиха кадър в социалната мрежа Instagram, на който бъдещият татко е обгърнал коремчето на своята любима.

Новината идва след изявление на майката на футболиста, която отрече спекулациите синът й да става баща отново изобщо. “Глупости! Тя не е бременна, а и доколкото ми е известно двамата с Кристиано не се подготвят за деца”, каза наскоро майката на Роналдо. Младата двойка обаче украси корицата на новия брой на италианското списание Chi и кадрите опровергаха думите на майката на футболната звезда. 22-годишната Джорджина не само, че не крие заобленото си коремче, но и е подчертала новата си форма с рокля по тялото. “Тя е поне в пети месец”, категорични са запознати.

31-годишният футболист излиза с модела от ноември миналата година, но очевидно връзката им се развива бързо. Само няколко месеца, след като бившата приятелка на Роналдо – Ирина Шейк роди своето първо дете, той вече е готов отново да бъде баща. И докато това ще е първа рожба за 22-годишната Джорджина, то не и за футболиста, който има 6-годишен син от неизвестна майка.