Крис Мартин и Дакота Джонсън имат преследвач

Да живее справедливостта. Крис Мартин и неговата приятелка, актрисата от „Петдесет нюанса сиво“, току-що получиха ограничителна заповед срещу жена, която ги тормози. Въпросната дама твърди, че е съпруга на вокалиста на музикалната група Coldplay и живее с него в дома му в Лос Анджелис.

Е, от сега нататък ще й бъде забранено да се доближава до двойката, както и до нейни близки – на по-малко от 30 метра. Дистанция, която ще трябва да поддържа и от дома и колата на Дакота Джонсън.

Крис Мартин е „ужасен“

Според популярния певец, жената, чиято самоличност е неизвестна, става все по-опасна. Тя го преследва в социалните медии и се твърди, че се е приближила до имението му, като редовно дебне на вратата.

Британският изпълнител споделя, че живее в защитена зона и че огромна порта с код блокира входа към дома му. Миналата седмица той видял жената да звъни на вратата на имота благодарение на камерите за видеонаблюдение.

Според източници „тормозът е започнал през април 2022 г. и се е засилил значително през последните месеци“. Крис Мартин е „ужасен“ и казва, че „никога не е имал професионални или лични отношения с тази жена“. Никога не я е срещал и не е говорил с нея.

Преследвачката напада дори Дакота Джонсън. В социалните си мрежи тя коментира, че е била изнудвана и дори срещу нея е използвана „черна магия“ от въпросната дама.

За щастие съдът заключи, че жената никога няма да спре да тормози двойката, ако не бъде раздадена справедливост. Справедливост, която в момента предпазва Крис Мартин и Дакота Джонсън.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Любов извън обективите: Крис Мартин и Дакота Джонсън