Кралското семейство с официален отговор на интервюто на Меган и Хари

“Хари, Меган и Арчи винаги ще останат обичани членове на семейството ни”, пише в изявлението от двореца.

След като цял свят насочи поглед към двучасовото интервю на Меган Маркъл и принц Хари пред Опра Уинфри, днес от Бъкингамския дворец бе разпространено официално изявление от името на кралица Елизабет в отговор на казаното за кралското семейство.

 

“Цялото семейство е натъженото да научи всичко за това колко предизвикателни са били последните години за Хари и Меган. Проблемите, които бяха повдигнати, особено тези, свързани с расизма, са притеснителни”, пише в изявлението.

“Макар и някои споменати факти могат да се различават, те са приети много сериозно и ще бъдат адресирани частно от кралското семейство. Хари, Меган и Арчи винаги ще останат обичани членове на семейството ни.”

Семейството на Меган и Хари в нови красиви кадри

Въпреки че изявлението е кратко, посланието е ясно – макар и кралското семейство да не признава всичко, споменато в интервюто за вярно, то ще поеме нужните мерки, както се очаква да направи.

Източници от кралския двор споделят, че от момента на излъчването на интервюто кралицата е в постоянен контакт със съветниците си, търсейки най-подходящия начин да отвърнат на признанията на Меган и Хари.

Най-скандалните признания по време на интервюто на Меган и Хари за Опра

В интервюто Маркъл споделя, че тема на обсъждане в кралското семейство е бил цветът на кожата на Арчи, преди той да се роди. Макар и в последствие Опра Уинфри да уточни, че расистките коментари да не са били от страна на кралицата, темата повдигна огромен дебат в социалните мрежи.

Освен това Меган призна, че когато психичното и здраве е стигнало до ниво, в което е обмисляла самоубийство, тя е потърсила помощ от кралското семейство, но такава й е била отказана.

Popular