Кралицата пропусна още едно важно събитие. Заместиха я Кейт Мидълтън, принцеса Александра и херцогините Камила и Софи

Кралицата е пропуснала събитието заради проблем с гърба.

Вчера на балкона над паметника Кенотаф се изправиха заедно Кейт Мидълтън, принцеса Александра и херцогините Камила и Софи, а принц Уилям и принц Чарлз поднесоха по традиция венци за загиналите по време на Първата световна война.

На събитието обаче липсваше кралица Елизабет II. Британци бяха развълнувани да видят кралицата след две седмици, в които тя трябваше да си вземе почивка от публичните събития заради здравословен проблем. И този път причината за отсъствието й е здравословна, но различна от предишната – наранила е гърба си малко преди събитието.

Кралица Елизабет II ще трябва да прекара още две седмици в почивка

Преди това тя трябваше да прекара една вечер в болницата за друг проблем, който така и не бе разкрит пред обществото.

За втора година на събитието липсваха също и Меган и Хари. Този път те отбелязаха Деня на примирието с няколко интервюта и посещения през последната седмица, а миналата година самостоятелно поднесоха цветя за гробовете на починалите и погребаните в САЩ. 

На събитието Кейт Мидълтън зае централна позиция между херцогинята Камила, съпруга на престолонаследника принц Чарлз, и херцогиня Софи. За повода Мидълтън избра палто тип рокля от Alexander McQueen, и то такова, което тя вече е носила на същия ден през 2018 година.

Вижте повече кадри в галерията.

Снимки: Profimedia

Fashion Gallery