Крал Чарлз и кралица Камила се срещат с Райън Рейнолдс

Докато голяма част от медийното внимание около британското кралско семейство се свързва с документалния филм на Netflix за принц Хари и Меган Маркъл, крал Чарлз и съпругата му – кралица Камила бяха на посещение в Рексам, Уелс.

Именно там Райън Рейнолдс и Роб МакЕлхени закупиха исторически местен футболен отбор, основан още през 1864 г. и считан за един от най-старите в света.

„В началото на това приключение и двамата с Роб си казахме, че ще направим всичко, за да повдигнем духа на обществото. И довеждането на краля тук определено е един от начините за това“, сподели Рейнолдс като горд собственик на Wrexham.

Актьорът сподели кадър в Instagram, под който написа: „Добре дошли в сезон 2“, вероятно правейки шеговита препратка към американски ситком.

Крал Чарлз и Райън Рейнолдс поздравиха всеки играч и член на персонала

Какво са си казали не е известно, но сигурно е едно: от мимиките по лицата им изглежда, че се разбират идеално. А денят им мина в приказки, смях и след това задължителната снимка за спомен, за да увековечат този исторически момент за Wrexham.

За суверена това е начин да погледне по-далеч от Хари и Меган. Всъщност първите епизоди от документалния сериал, които проследяват последните събития за хецозите на Съсекс, току-що излязоха на известната платформа за стрийминг.

От първата среща до влюбването, през сватбата, противоречията с таблоидите и решението да напусне Англия, за да се премести в Америка, Хари е решен да разкрие своята истина на света. А от Бъкингамския дворец съобщиха, че няма да дават каквито и да било коментари по въпроса.

Крал Чарлз пък изглежда толкова зает с други ангажименти, че не се впечатлява особено от събитията.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Защото пожеланията на Райън Рейнолдс към Блейк Лайвли са най-красиви