Защото пожеланията на Райън Рейнолдс към Блейк Лайвли са най-красиви

Девет снимки за един незабравим рожден ден. Така Райън Рейнолдс отпразнува 35-ия рожден ден на Блейк Лайвли в Instagram, с която празнува десет години брак през септември. Канадският актьор е известен със споделянето на забавни и дори смущаващи лични кадри на съпругата си в социалните мрежи.

Е, този път се забави малко и освен с иронични снимки, предпочете да й посвети пожеланията си по по-каноничен начин. Затова актьорът написа в Instagram: “Честит рожден ден, Блейк. Ти си удивителна. Не съм сигурен дали си родена такава или са те създали. Както и да е, благодаря ти, че ме караш да излизам от вкъщи от време на време.”

Надписът е последван от малко сърчице, на което рожденичната отговори със същия емотикон, няколко усмивки и две прости думи: „моето момче“. Сред изображенията, избрани от 45-годишния Райън Рейнолдс, липсва снимка с трите им дъщери.

Идеята на актьора е по-скоро се фокусира върху едно от най-важните събития през годината, а именно MET Gala, което се проведе в музея Метрополитън в Ню Йорк.

На този звезден повод бившата звезда от „Gossip Girl“ остави всички без думи със спираща дъха визия, благодарение на впечатляващата рокля на Versace, както и  короната и ръкавиците, вдъхновени от Статуята на свободата. И като си помислим, че актрисата дори няма стилист…. Въпреки това, тя никога не пропуска да ни изненада с изумителна визия.

Райън Рейнолдс сподели лични снимки от събитието, за да увековечи този исторически момент

Не само това, актьорът обича да показва себе си и семейството си по възможно най-естествения начин, като често се иронизира. Дори пожеланията му са изпълнени със спонтанност. Освен официалните моменти, на които ставаме свидетели, всъщност виждаме двойката и в домашни и много лични ситуации, дори без грим.

Преди няколко седмици актрисата сподели размазан кадър, на който двамата се смеят от сърце. Снимката е придружена от думите : „Намерете ми по-добър приятел. Ще почакам.“

Под постовете на звездната двойка винаги има толкова много щастливи коментари от фенове и колеги, които аплодират тази тяхна любов. Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли определено са нашия пример за „couple goals.“

ВИЖТЕ ОЩЕ: Блейк Лайвли облече новата, по-секси версия на малката черна рокля