Кортни Кардашиян се върна при бившия си мъж

Кортни Кардашиян се върна при бившия си мъж и баща на децата й – Скот Дисик.

Двамата отново са започнали да живеят заедно, разкрива източник пред сп. People. С всеки изминал ден те ставали все по-близки и Кортни “изглеждала много щастлива”, издава още той. Риалити звездата дори е заявила, че ще се радва да има още едно дете от Дисик. Двойката в момента има три деца – двама сина и една дъщеричка, но Кардашиян определено искала да има четири.

Макар Кортни и Скот да приключиха своята деветгодишна връзка през юли миналата година, те си останаха приятели и често можеха да бъдат видяни заедно с трите им деца Мейсън, Пенелопе и Рейн.

През последните няколко месеца обаче, двамата са прекарвали много повече време заедно, а Дисик често прекарал нощта в къщата на Кардашиян. Така нещата постепенно се задълбочили и той се върнал при бившата си половинка.

Двамата дори заминаха на семейна почивка в Кабо Сан Лукас, Мексико миналия уикенд, заедно с децата. Източници разкриват, че Дисик е направил всичко възможно, за да се сближи още повече с Кортни. “Той я изненада с това далечно пътуване”, сподели близък до Скот.

Наскоро пък самата Кортни проговори за своето семейство. “Идеята моето семейство да е отново заедно е невероятна, но това не задължително. Но те могат да стигнат до там. Не съм сигурна. Това е в Божиите ръце. Ако е писано да се случи, нещата ще се наредят “.