Кортни Кардашиян и Скот Дисик се разделиха

Всичко свърши за Кортни Кардашиян и Скот Дисик, съобщава сп. People.

Двойката се раздели след 9-годишна връзка и три деца. Това изненада феновете на клана Кардашиян, които смятаха, че Кортни и Скот са най-стабилната двойка, въпреки всички проблеми във връзката.

Оказва се, че брюнетката е решила да изостави бащата на децата си, защото й писнало от непрестанните му купони. Той дори беше в клиника заради проблемите си с алкохола и наркотиците в началото на годината, но явно и това не е дало желания резултат. “Неговите купони, зачестили напоследък, я накараха да вземе това трудно решение“, разкрива приближен пред TMZ. Дори приятелите на Дисик са били притеснени за него, тъй като поведението му напоследък е “извън контрол”.

Други разкриват пък, че тя е побесняла заради скорошните снимки на Скот с бившата му приятелка Клоуи Бартоли, докато се забавляват край басейн в Монако. “Кортни го заряза, след като видя снимките и след като той не се прибирал у дома цял месец“, обяснява друг източник пред E! News.

Кортни и Скот бяха заедно в продължение на 9 години. Те имат три деца – 5-годишен син Мейсън, 2-годишна дъщеря Пенелопе и син Рейн, който се появи на бял свят едва преди 6 месеца.

Снимки: Profimedia