Коледната идилия на Тото и приятелката му

Откакто стана ясно, че до Тото от Скандау има ново момиче – танцьорката Кристин Петринска – двамата прекарват всяка свободна минута заедно и често споделят снимки от ежедневието си.

Нека припомним, че през май тази година Тото се раздели с дългогодишната си приятелка Яна, тъй като й изневерил. Песента “Чужди усмивки” е посветена именно на нея и както самият певец неколкократно обясни, текстът е разговорът, който така и не е провел с бившата си половинка. 

Новата му връзка обаче върви съвсем окей, съдейки по снимките, които рапърът качва в профила си в Instagram. Кристин е плътно до него на всяко участие, а все по-често се вижда как русокоската чисти, готви и подрежда в дома му.

Само преди ден, Кристин качи видео, на което показва как двамата сглобяват и построяват коледното си дръвче. Малко по-късно сподели снимка на готовата елха и от посланието към нея стана ясно, че двамата официално живеят заедно.

Колкото до бившата изгора на певеца, Яна Червенкова се отдаде на пътешествия и забавления цяло лято. Малко след раздялата, тя не бе много активна в социалните мрежи, но от няколко месеца насам споделя снимки от море, прекарано с приятелки и от сватба, на която е била шаферка.

Fashion Gallery