Тото от “Скандау” с нова приятелка

По-малко от половин година след като се раздели с дългогодишната си приятелка, Тото се влюби отново

Йонислав Йотов, по-известен като Тото от група “Скандау”, направи самостоятелна песен, която по-късно сам призна, че е посветена на бившата му приятелка Яна.

В началото на месец май тази година стана ясно, че двамата са се раздели, а певецът не скри, че причината за раздялата им е изневярата му, за която Яна е разбрала съвсем случайно от съобщения на телефона му. Песента “Чужди усмивки”, Тото сам описа като “разговорът, който така и не проведох с Яна”.

Въпреки че раздялата им е била много тежка и емоционална, напоследък Тото явно се е съвзел и вече има нова приятелка до себе си. В профила си в Instagram, той споделя все повече видеа, на които тя присъства.

Новата двойка очевидно е неразделна, тъй като русата красавица е плътно до Тото на всяко негово участие, а от последните видеа става ясно, че тя се грижи и за домашния им уют като чисти и готви в дома на Тото.

Все още певецът не е обявил официално, че до него има нова жена, вероятно защото връзката им е съвсем прясна. Името на русокоската също не е ясно, но феновете на групата определено са любопитни коя е новата любов на Тото.