Клара Чиа Марти с отговор на провокациите между Шакира и Пике

Не стихва спорът около най-новата песен на Шакира – „Bzrp Music Sessions #53“, в която суперзвездата напада както бившия си приятел, така и новата му половинка Клара Чиа Марти. И изглежда, че тя също има какво да каже по въпроса. А коментарът й в Instagram е повече от красноречив.

В официалния профил на модела се появи story с черен фон, а в центъра му бе поставена емотиконка с прозявка. Дали цялата тази размяна на провокации между Шакира и Пике не я отегчава?

Невъзможно е да сме на 100 % сигурни, като се има предвид, че тя все още не е споделила публично връзката си, а и честно казано, веднага изтри въпросното стори.

Клара Чиа Марти също бе въвлечена в торнадото от клюки

Припомняме ви, че в социалните мрежи се появи видео, в което бе заснета моделката, разхождайки се необезпокоявано във вилата на Шакира и Пике още през август 2021 г. „По това време футболистът бе с Шакира, те споделяха къщата с децата си“, разкрива източник на Page Six. “Беше съсипващо за Шакира да научи, че тези жена се чувства като у дома си”, добавя още той.

Според „Socialité“, Шакира е започнала да изпитва подозрения към дългогодишния си партньор, точно когато забелязва, че сладкото в шкафа свършва прекалено бързо. Така, наемайки частен детектив, тя успява да разкрие любовницата на Пике.

История, в която всички ние бяхме въвлечени, а и сме сигурни, че „войната“ между двамата ще продължи поне още малко.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Шакира срещу Жерар Пике: От Twingo-то до вещицата