Ким Кардашиян организира тематично парти за рождения ден на дъщеря си

Време е за празнуване в къщата на Кардашиян! Чикаго Уест навърши 5 години, а събитието бе отбелязано повече от достойно. Сутринта започна с публикация в Instagram от Ким Кардашиян – четири снимки, в които тя честити празника на своята дъщеричка, споделяйки колко се гордее, че е нейна майка и колко много я обича.

След това към нея се присъединиха публикациите на Крис Дженър и останалите сестри Кардяшиян в очакване на най-важното за деня: партито за рождения й ден.

Ким организира специално парти на тема Hello Kitty

Точно така! Цялата къща бе украсена в розово, изпълнена с розови балони, а реален размер на анимационния герой посрещаше гостите на входа. Всяко сервирано ястие бе розово и във формата на коте.

@kimandnorth♬ hello this is kitty – ash🕸

Очевидно дори тортата за рождения ден на Чикаго не би могла да бъде различна. На две нива, във формата на Hello Kitty, тя е истинска мечта за всяко дете.

Но говорейки за детско парти, няма как да не споменем и игрите. В допълнение към двете огромни надуваеми пързалки в дома на Ким и също толкова големия басейн за топки, инфлуенсърката се бе подготвила и със специален кът за по-креативните си гости. Те имаха възможността да рисуват буркани, малко забавление, оставящо спомен за всеки гост.

Малката Чикаго сподели рождения си ден с приятели, братовчеди и всички сестри Кардашиян-Дженър. Всъщност единствено Кание Уест липсваше на събитието.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ким Кардашиян ни показва как изглежда естествената й коса