Ким Кардашиян ни показва как изглежда естествената ѝ коса

Дъщерята на Ким – Норт Уест засне звездата за видео в TikТok, което бе публикувано в общия им акаунт на Бъдни вечер. Кардашиян определено ни даде първи поглед върху истинската дължина на косата си, тъй като звездата често носи екстеншъни.

@kimandnorth♬ original sound – ✰ Christmas sounds ✰

В празничната нощ Ким отново бе с екстеншъни на партито на майка си Крис Дженър. Тя блесна облечена в сребриста рокля на Versace с едно рамо. Инфлуенсърката призна публично в профила си в Instagram, че русата й коса е временна промяна.

@kimandnorthMerry Christmas Eve

♬ original sound – laaevibess 🧚🏽

Тя дебютира с тази си визия на Met Gala 2022 през май, докато носеше емблематичната рокля на Мерилин Монро. „Ще я задържа за известно време. Чувствам, че през есента ще потъмнее, но просто не искам да увреждам косата си. Мисля, че блондинките се забавляват повече. Просто се чувствам различна“, сподели Кардашиян в интервю.

@kimandnorthMerry Christmas Eve♬ original sound – Lily

Ким Кардашиян за личната й гледна точка към модния свят

„Вярвам си, защото знам кое изглежда добре и знам какво ме кара да се чувствам наистина неудобно“, казва звездата. „Понякога ставаме обект на лош ъгъл или пък лошо осветление. Не можем да контролираме всичко“, добавя Ким.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ким Кардашиян и Кайли Дженър блестят на Baby2Baby Gala