Заедно ли са Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън?

Още една неочаквана двойка започва своя романс в Холивуд?

През последните години комикът Пийт Дейвидсън се превърна в най-търсения мъж в Холивуд. Освен краткия му годеж с Ариана Гранде той е имал връзки с редица от най-известните имена в индустрията – Кейт Бекинсейл, Кая Гербер, Фийби Деневър от “Bridgerton” са само част от жените, с които Пийт се е обвързвал през последните години. А можем ли да добавим и Ким Кардашиян към списъка вече?

Това е един от най-често задаваните въпроси в мрежата напоследък. Ким наскоро участва в SNL, малко след раздялата си с Кание, и в скечовете си с Пийт двамата се целунаха. В последствие изглежда са сформирали приятелство в най-невинния случай.

През уикенда двамата бяха снимани в увеселителен парк, на който се возиха заедно на скоростно влакче, а Ким държи ръката на Пийт на част от кадрите.

В последствие вчера стана ясно, че двамата са излезли на вечеря заедно, което само задълбочи слуховете за връзката им.

Първоначално източници на медиите отвъд Океана определиха отношенията им като “приятелски”, но сега близките на двете звезди споделят, че между тях наистина има химия. “Пийт може да бъде много чаровен, а Ким обича вниманието”, споделя източник пред People, допълвайки, че към момента двамата само се забавляват.

Дали историята ще свърши до тук – предстои да разберем.