Ким Кардашиян е кралицата на Хелоуин

Къщата на Ким Кардашиян се превърна в неизменен акцент за Хелоуин празненствата. В някои случаи домът ни разкрива темата на костюмите, които ще бъдат облечени от нея и децата й. А в други ни служи само за да направи атмосферата по-ужасяваща.

Тази година Ким не изневери на себе си. Обстановката в дома й бе като за истинска кралица на Хелоуин. От човешки черепи и кости по дърветата на входа, ръце, стърчащи от алеята, други черепи и накрая скелети и мумии във всеки ъгъл на къщата. Не можем да си представим какво е да влезем в този дом, когато е тъмно.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Kim Kardashian (@kimkardashian)

Припомняме ви, че миналата година бе точно толкова страховита. Ким избра да превърне цялата къща в огромна черна вдовица. И както винаги всичко бе изпипано до най-малкия детайл.

Цялата градина и дворът бяха покрити с паяжини, а тук-таме изникваха и други гигантски паяци. Ако някой от вас е любител на филмите на ужасите, то вероятно се сеща за „Arachnophobia“, където градът е напълно нападнат от паяци.

В този случай, благодарение на Ким, насекомите превземат луксозен апартамент в Калабасас.

Идеята за толкова грандиозна украса на къщата за 31 октомври е съвсем нова за Ким Кардашиян

В историята звездата винаги е залагала на фантастични костюми, с внимание към най-малкия детайл, но само от две години домът й също играе много важна роля. През 2020 г., поради пандемията от Covid, дечицата на Ким не успяха да отпразнуват Хелоуин, както биха искали, с парти и заедно с братовчедите и приятелите си.

Затова Кардашиян е сметна за добре да превърне цялата къща в атракция, достойна за увеселителен парк. Все пак няма как да позволи децата й да пропуснат празничния дух. И сега всичко това се превръща в истинска традиция.

Не знаем за вас, но ние вече мислим за това какво можем да видим през следващата година. След огромните паяци и къщата с духове, какво ли следва?

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън отново заедно?