Защо всичко между Ким и Пийт приключи?

След девет месеца любов, започнала на летящ килим по време на скеч, Ким и Пийт се разделиха. Вече бившата двойка потвърди, че решението е по взаимно съгласие, въпреки любовта и уважението, които ги свързват. Кардашиян и Дейвидсън тръгват в различни посоки и вероятно никога няма да се срещнат отново.

Няколко седмици след новината за раздялата, източници, близки до звездите, споделиха истината за края на връзката им. И, да, това е разликата във възрастта им. Ким е на 41 години, а Пийт е на 28 години. Това определено изиграва решаваща роля.

„Те са в два много различни етапа от живота“, казаха общи приятели. „Пийт живее за момента. Той може да реши да организира пътуване до Ню Йорк в един момент, а след това да си тръгне. Ким, от друга страна, мисли много за децата си и не винаги може да действа импулсивно.“

Тази разлика наруши силно баланса на двойката, карайки Кардашиян да се чувства „изтощена“ от ситуацията с Дейвидсън, както и раздразнена от връзката си бившия й Кание Уест.

Има ли общо Кание с раздялата на Ким и Пийт?

Факт е, че бившият съпруг на Ким е намесен във всяка стъпка. Той дори отпразнува края на връзката между Кардашиян и Дейвидсън с публикуването на фалшив некролог, по ирония на съдбата, оплаквайки смъртта на голямата им любов. Това бе и ходът, който изпрати Пийт Дейвидсън на терапевт. Важното е, че сега младата звезда е по-фокусирана от всякога върху филмовата си кариера.

Раздялата, която сега всички потвърждават, изглежда кара Кание да се чувства все по-сигурен, че ще успее да си върне бившата съпруга, с която има 4 деца. В момента двамата се опитват с всякакви усилия да споделят попечителството си по хармоничен начин.

И дори „The Kardashians“, новото риалити шоу за династията, основана от Крис Дженър, изглежда има роля в сбогуването между Ким и Пийт. „Въпреки работата си, Дейвидсън е много дискретен човек, риалити предаванията всъщност не са неговият свят“, сподели източник, близък до актьора. „Ким винаги е уважавала тази негова гледна точка и всъщност в следващия сезон на шоуто, Пийт ще се появи много за малко.“

Въпреки тази неочаквана звездна дистанция, не можем да отречем, че Ким и Пийт се забавляваха много, извън всички ежедневни проблеми. Както и да се развие историята им в бъдеще, едва ли ще отрекат кратката си, но интензивна любов.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън се разделиха