Малката Витория все повече прилича на майка си Киара

С всеки изминал ден, Витория Лучия Ферани все повече започва да прилича на майка си Киара. Малкото момиченце на Ферани и Федец е родена на 23 март 2021 г. и има цвета на косата на майка си.

Дъщеричката на знаменитостите се превръща в малката звезда на социалните мрежи, където първите й приключения се коментират всеки ден от хиляди хора. И то само благодарение на нейната решителност, характер и борбеност от ранна детска възраст.

На страницата на Киара Ферани в Instagram , първата думичка на Витория, както и първите й стъпки, бяха ентусиазирано приветствани от последователите на инфлуенсърката. След като каза „мама“, сега нетърпеливо чакаме да чуем малкото момиченце да произнася думичката „татко“, която сега се превръща в крилата фраза за Федец и Киара.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Всъщност, ако в речника на Витория терминът „мама“ вече се използва широко, ето че сестрата на Леоне изглежда не иска да каже „татко“ и това, въпреки многобройните усилия на рапъра от Италия, не се увенчава с успех. Надяваме се, че Федец ще се примири с тази идея.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Киара Ферани не е бременна

Последните няколко дни в интернет пространството обикалят слухове, че жената до рапъра е бременна и заедно очакват третото си дете. Но истина ли е това?

Самият Федец се включи на живо в Instagram, а последователите не останаха безразлични и веднага го попитаха за бременността на жена му.  Рапърът сподели: „Не, Киара не е бременна. Не вярвайте на тези слухове.“

Съпругът на Киара уточни, че това е поредната фалшива новина, вероятно породена от изявлението за името, което жената до него би искала да даде на третото им дете в бъдеще: „Нирвана, ако е момиченце, Марк, ако е момче.“

ВИЖТЕ ОЩЕ: Киара Ферани и Федец в Ибиса