Киара Ферани демонстрира раздразнението си от Måneskin на модното шоу на Gucci

Киара Ферани и рок бандата присъстваха на модното шоу на Gucci, което се проведе по време на Седмицата на модата в Милано. Съпругата на Федец, Дамяно, Томас, Итън и Виктория се откроиха на първия ред на модното събитие.

„Reunion“, като се има предвид, че всички се завърнаха директно от фестивала в Санремо, който се проведе седмица по-рано.

Но именно сред модните среди се случи нещо, което не остана незабелязано от феновете в социалните мрежи.

Måneskin се развихриха под музикалните ноти, съпътстващи ревюто

Е, това очевидно не се хареса на Киара Ферани, която пък не успя да скрие раздразнението си. Докато Виктория и Томас си танцуваха без да се срамуват, Дамяно и Итън се забавляваха искрено, следвани от Бенедета Поркароли, седнала до тях. Какъв обаче е крайният резултат?

Раздразнените изражения на Киара Ферани, които бяха увековечени и споделени в Интернет. „Очите й се завъртяха, леко раздразнени“, „Киара ги мрази“, „Тя не издържа повече“, коментират потребителите в TikTok и Twitter.

И всички са единодушни, че звездата е видимо засрамена, но и малко напрегната от поведението на Дамяно и компания. И това няма нищо общо с кризата с Федец.

Все пак хипотезата за омрза между Киара Ферани и Måneskin е малко преувеличена, на фона на това, че инфлуенсърката никога не е крила подкрепата си към италианската рок група.

По време на Евровизия 2021 тя дори призова своите 28,9 милиона последователи да гласуват за тях и да аплодират Италия. Ставали сме свидетели и на не един кадър в социалните мрежи между Ферани, Дамяно и Джорджия Солери /приятелката на фронтмена/.

Накратко, определено има разбиране между Киара и Måneskin, но на следващите модни ревюта е по-добре да си запазят отделни места, по-далеч едни от други.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво се случва с Киара Ферани и Федец след Санремо?