Какво се случва с Киара Ферани и Федец след Санремо?

Е, сега Киара Ферани публикува снимки единствено с децата си, а партньорът й изчезна изцяло от Instagram. Все още няма никакви коментари от страна на двойката… без интервюта и телевизионни участия след Санремо.

Дистанцията на звездната двойка отприщи много коментари и притеснения от страна на техните много привързани фенове, които дори организираха среща на Piazza Duomo в Милано с банери, за да убедят Киара да прости на Федец. Друго събитие, организирано отново от последователи в Twitter, бе отменено.

Застрашена ли е връзката на Киара Ферани и Федец?

Разбира се, че не можем да говорим за такова нещо. Те са щастливо омъжени, имат две чудесни деца и страхотен съвместен живот. Но от друга страна не можем да отречем, че тези дни отношенията между двамата определено не са толкова спокойни, колкото ни се иска да бъдат.

Въпреки че моментът на целувката между Rosa Chemical и Федец изглежда първоначално не разстрои Киара, с течение на часовете в социалните мрежи започна да се разпространява любителско видео, което ни показва как веднага след въпросната ситуация Ферани и нейният съпруг са имали разгорещен спор на сцената на Ariston.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от IntrashTtenimento 2.0 (@intrashttenimento2.0)

Въпреки всичко се надяваме, че Киара Ферани и Федец ще преодолеят проблемите заедно и ще се завърнат по-силни от всякога.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Федец и Киара Ферани заедно в Санремо