Кейт Мидълтън в костюм на Dolce & Gabbana с минипола

Успешен моден ход на херцогинята, с който тя създаде илюзия за още по-издължена и елегантна фигура.

Кейт Мидълтън заложи още веднъж на стилния си костюм от Dolce & Gabbana от кариран туид, с друредово сако и къса пола. За да допълни визията си, тя заложи на черен чорапогащник и обувки със средновисок ток от Gianvito Rossi. С това тя създаде оптическа илюзия за по-издължени и слаби крака, което направи визията й още по-ефектна.

Този тоалет не за първи път попада в списъка на успешните визии на Кейт. Миналата година през февруари те облече същия костюм и го съчета по подобен начин, когато посети конференция на тема за психичното здраве (снимката по-долу).

Една разлика в тоалетите, която привлече вниманието на много потребители в интернет, бе промяната в бижутата. По-точно липсата на годежния й пръстен.

Не, това не е знак, че нещо се случва зад кулисите, както някои предположиха първоначално. Всъщност това е протоколът за всички гости на болницата за малки деца, която Мидълтън посети вчера.

Понеже в болницата е нужно да се поддържа много строга хигиена и ръцете се мият постоянно, от лечебното заведение препоръчват посетителите да не носят бижута по ръцете си.

Въпреки че тоалетът й щеше да изглежда още по-добре с красивия пръстен, ние пак й даваме максимален брой точки. Вижте снимки от събитието, като разгледате галерията.

75 години след Холокоста – радостта да можеш да бъдеш със семейството си, заснета от Кейт Мидълтън

Модният маратон на Блейк Лайвли продължава

Fashion Gallery