Кейт Мидълтън се върна на работа

Печелившата формула на Бъкингамския дворец да се противопостави на обвиненията на принц Хари, изглежда е само една. А именно да се завърнат на работа, без да предизвикват критиката на обществото. И, да, Кейт, принцесата на Уелс, е перфектна за демонстрацията на тази мантра.

На първата си публична поява в детска градина в Лутън, Фокскубс, заобиколена от деца, съпругата на принц Уилям изпълни задачата си с обичайната за нея грациозност. Тя игнорира всички въпроси за Хари и бе фокусирана единствено върху своята мисия, а именно да говори за психическото благополучие на деца под 5 години.

Да се съсредоточим върху визията на Кейт Мидълтън

Принцесата на Уелс бе великолепна в оранжева плетена рокля, дело на Габриела Хърст, акцентирана от колан на Ralph Lauren и палто на Massimo Dutti. Тя посети Лутън, за да говори по тема, която е много скъпа за нея.

В момента работата изглежда единствената главна цел на кралското семейство, оглавено от крал Чарлз III, решен да не предизвиква омразата на по-малкия си син, за да избегне разпространението на нови разкрития.

Принц Уилям от своя страна също възобнови публичните си изяви както със съпругата си, така и сам, еднакво твърд в позицията си, наложена от ролята му, да не отговаря по никакъв начин на обвиненията на по-малкия си брат.

Стратегията за момента изглежда, че работи. Но е факт, че мирът не ни изглежда особено дълготраен. Дали това не е затишие пред буря?

ВИЖТЕ ОЩЕ: Принц Уилям и Кейт Мидълтън не искат да гледат сериала на Хари и Меган