Кейт Мидълтън се превръща в принцесата на палачинките

Кейт Мидълтън приготви любимата закуска на американци по време на посещение в старческия дом Oxford House. „Съжалявам“, възкликна тя, преди да грабне шпатулата, за да измести палачинката от дъното на тигана, след което да я завърти във въздуха.

„Тази вечер ще ги приготвя с децата си“, каза Кейт, присъствайки на събитието след великолепната си изява на наградите BAFTA 2023 заедно със съпруга си Уилям. А нежността и съпричасността определено не липсваха при срещата й с част от живеещите в старческия дом.

Кейт Мидълтън е винаги усмихната и позитивна

По време на посещението, Кейт разговаря с Нора Мучмор, на 109 години. Двете си комуникираха без никакъв проблем на теми за храна и хороскопи. „И двете сме зодия Козирог. Беше удоволствие да се запозная с Нора. Хора като нея в Oxford House се подпомагат с иновативни технологии, които обогатяват живота им в позната и удобна среда“, коментира принцесата на Уелс.

Е, Кейт Мидълтън е от онези хора, които определено знаят как да предразположат и изслушат отсрещната страна, а това продължава да й носи толкова много позитиви.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кейт Мидълтън по-сияйна от всякога на наградите BAFTA 2023