Кейт Мидълтън по-сияйна от всякога на наградите BAFTA 2023

Облечена в нежна бяла рокля, разчупена от черни ръкавици, Кейт Мидълтън буквално открадна шоуто на наградите BAFTA, които се проведоха в Лондон.

За да завърши чудесната си визия, избрана специално за вечерта, погледът й бе интензивно подчертан от антрацитни нюанси, които й придават онази нотка дълбочина, с която принцесата на Уелс успя да завладее събитието.

Несъмнено грим визия, далеч от стандартите на Кейт Мидълтън, но пък такава, която да я открои от останалите дами на червения килим. И ако очите завладяваха при първото мигане, то розовите устни дадоха нужната свежест на тена й, умело постигнат чрез нежните нотки на хайлайтър и розов руж, любимите съюзници за красота на принцесата.

Кейт Мидълтън е приветлива, усмихната и много чаровна

Кралската особа очевидно залага все по-често на пуснатата си коса, която е винаги перфектно поддържана, жизнена и бляскава.  Потвърждение, което дойде и от този червен килим, където тя заложи на нежни къдрици с почти естествен ефект.

Семпла, но същевременно изискана прическа, не прекалено сложна, но идеална за съответното събитие, на което Кейт Мидълтън бе рамо до рамо с принц Уилям… Определено една от най-завладяващите двойки на наградите BAFTA 2023.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кейт Мидълтън сподели сладка снимка от детството си

Hero Slider