Кейт Мидълтън носи перлената гривна на принцеса Даяна

Кейт отново се довери на любимата марка за подобни поводи – Аlexander McQueen.

По време на посещението на първата дама на САЩ във Великобритания Кейт Мидълтън я придружи в училище в град Хейл, за да подкрепят каузата, която и двете защитават отдавна – качественото обучение на децата от най-ранна възраст.

За повода двете избраха розовата гама, като Кейт носи рокля от Аlexander McQueen, а Джил съчета розов блейзър с бяла рокля.

По време на събитието присъстващите попитаха Мидълтън дали се е запознала с дъщерята на Меган и Хари вече. Макар и отговорът й да беше отрицателен, Кейт сподели, че очаква с нетърпение да се запознаят чрез видео разговор, а дотогава й пожелава най-доброто.

Меган Маркъл с първо самостоятелно изявление след раждането

Още на същия ден след посещението в училището Кейт Мидълтън отново придружи Джил Байдън наред с кралицата и принц Чарлз.

Този път всички бяха избрали светлата гама, като херцогинята на Кеймбридж отново се спря на Аlexander McQueen, но този път роклята й беше изцяло в бяло с кройка, имитираща палто с двуредово закопчаване. При аксесоарите й забелязахме един красив детайл – перлената гривна, която преди е принадлежала на принцеса Даяна.

Кейт не носи гривната, дело на дизайнера Nigel Milne, за първи път – през 2018 и 2017 година тя бе снимана с нея, отново добавяйки сантиментален елемент към визиите си.

Вижте повече снимки от двете събития в галерията.

Fashion Gallery